Doar azi gratuit: Bee Icons


Hai că mint. V-am obişnuit cu acest “prefix”, doar azi gratuit, dar de fapt GiveAwayOfTheDay a mai avut această ofertă în 2007. Mă citez din ce scriam atunci: Bee Icons este un minunat program care vă permite să schimbaţi setul de iconiţe din Windows (nu şi din Vista), de care probabil v-aţi plictisit. Eu l-am obţinut gratuit acum câţiva ani, traducând interfaţa în română. Şi câteva luni am tot schimbat iconiţele: de pe sit programului se pot descărca gratuit (dar utilizabile doar cu Bee Icons) zeci de teme excelente. În cele din urmă m-am plictisit să tot schimb iconiţele dar oricum l-am folosit luni întregi deci îl recomand cu căldură.

image

Despre program aflaţi mai multe de pe pagina lui oficială. Dacă îl vreţi gratuit, trebuie să îl instalaţi până mâine dimineaţă cel târziu, luându-l de aici (sau link şi mai direct aici – 2,6MB).

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *