Art Detective


Dacă emailurile vă asaltează neîncetat, făcându-vă să vă întrerupeţi lucrul pentru a le citi, aşteptaţi-vă să retrăiţi această experienţă în jocul Art Detective. În timp ce vă veţi face munca de detectiv în domeniul artei, în rolul lui John W. Cromwell, aflat pe urmele unor escroci care înlocuiesc opere de artă valoroase cu falsuri ieftine, veţi primi tot primi emailuri de la diferite persoane (inclusiv FBI) care vă cer ajutorul în cutare sau cutare caz. Atâta că nu trebuie să vă întrerupeţi munca – puteţi să vă ocupaţi de emailurile primite după ce rezolvaţi cazul curent. Puteţi alege să jucaţi pe nivel Easy, Advanced sau Professional, misiunile fiind tot mai dificile.

image image

În biroul în care lucraţi, unele obiecte din decor vă oferă opţiunile de meniu. Astfel, ecranul computerului vă duce în jocul propriu-zis, unde diferitele cazuri pe care le primiţi de la diferite persoane pot fi: depistarea diferenţelor dintre două imagini; curăţarea unei picturi, prin găsirea unei anumite combinaţii chimice – de fapt o secvenţă de culori puse într-o anumită ordine; refacerea unor imagini din bucăţele; găsirea perechilor sau a cărţilor fără pereche din mai multe date… La opţiunea Mini-game puteţi relua oricare dintre mini-jocurile care apar pe parcursul desfăşurării acţiunii. Dând click pe opţiunea Art Galery, puteţi alege oricare dintre imaginile la care aţi lucrat până atunci, pentru a juca din nou pe ea. Atenţie că nu întotdeauna imaginea încape întreagă în ecran, aşa că va trebui să vă o “derulaţi”.

image image image

Puteţi reface şi puzzle-urile – de două feluri – de la opţiunile Photos sau Puzzle, alegând la această ultimă opţiune cât de multe piese să aibă imaginea ce trebuie refăcută… Aveţi parte de un număr nelimitat de hint-uri, care se reîncarcă însă destul de greu. De la magazinul cu articole pentru detectivi puteţi cumpăra, dacă aveţi destui bani , diferite unelte folositoare. Jocul nu este contra-cronometru, aşa că îl puteţi juca cât de lent doriţi. Trebuie mare, mare răbdare, că jucaţi cu hint-uri sau fără. Dacă doriţi să vedeţi cum staţi cu atenţia, vă va menţine cu brio atenţia o vreme. Ca să stai să îl joci în întregime trebuie să fii o fire foarte calmă şi relaxată (acţiunea fiind extrem de plată).

image image image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *