Todoist.com: agenda dumneavoastră on-line


Doriţi o agendă simplă, gratuită, în care să vă notaţi sarcinile pe care le vi le propuneţi să le faceţi la diferite categorii: serviciu sau facultate, familie, hobby-uri…? Să treceţi acolo la fiecare categorie mai multe "proiecte", fiecare cu sarcinile lor: petrecerea de ziua fiului dumneavoastră, excursia în week-end cu toată familia, mersul la stomatolog…? Să puteţi stabili la fiecare sarcină o prioritate, şi apoi să puteţi sorta sarcinile în funcţie de priorităţile lor, sau în funcţie de data la care le-aţi trecut, vizualizându-le rapid pe cele pe care trebuie să le faceţi astăzi sau în următoarele şapte zile? Dacă sunteţi persoană care este conectată mult timp la internet, vizitaţi Todoist.com şi cred că vă va convinge oferta de aici.

image

Creându-vă rapid un cont, puteţi începe să adăugaţi proiecte – Add project, şi la fiecare proiect sarcini specifice – Add item. Categoriile mai mari sunt şi ele de fapt proiecte, dar pe cele care intră la o anumită categorie le puteţi indenta (săgeţile stânga-dreapta). Puteţi alege diferite culori la diferitele categorii. Când sunteţi cu mouse-ul deasupra unui proiect sau a unei sarcini, apare un pătrat cu o săgeată în jos ce vă deschide un mic meniu, de unde puteţi şi edita înregistrarea respectivă – o sarcină poate avea mai multe rânduri de descriere, dacă este nevoie. O sarcină îndeplinită o puteţi bifa, şi ea trece la History. Din caseta albastră din stânga sus, puteţi face căutări şi sortări rapide între sarcini – vedeţi cu click pe ? pentru a vedea ce sintagme puteţi folosi la căutare. Puteţi reordona categoriile, proiectele şi sarcinile: dând click pe Reorder, ele pot fi trase cu mouse-ul în ordinea dorită, după care trebuie să înştiinţaţi aplicaţia: I am done reordering. Dacă vă convinge, există contra cost şi varianta Premium, cu unele facilităţi în plus.

image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. radu.capan spune:

    MakeUseOf a publicat Five Great Online To-Do Lists You Should Check Out. Apare şi Todoist acolo, dar şi alte instrumente. Pentru cei care doresc alternative.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *