Chrome promovat în Japonia (şi despre GDrive)


De pe blogul GoogleOperatingSystem am aflat despre un simpatic clip de promovare a navigatorului Chrome, realizat de Google Japonia. E simpatic şi merită văzut. (Personal, de când a apărut Chrome am trecut pe el şi îl folosesc în continuu. Îmi place tot… mai puţin imperfecţiunile. Abia aştept deschiderea spre pluginuri. Dar o lecţie importantă am învăţat: eram convins că nu voi putea trăi fără un grup de suplimente Firefox. Iată că sunt viu totuşi!)

Şi tot de la Ionuţ aflăm despre noi semne, şi mai clare, privind soluţia pentru găzduirea de fişiere: GDrive. Mergeţi aici pentru a vedea. Produsul e definit pe scurt astfel: Online file backup and storage (copii de siguranţă online şi depozitare). Iar la descriere ni se spune: GDrive provides reliable storage for all of your files, including photos, music and documents (GDrive oferă un mediu sigur de stocare pentru toate fişierele Dvs, inclusiv fotografii, muzică şi documente). Respectiv: GDrive allows you to access your files from anywhere, anytime, and from any device – be it from your desktop, web browser or cellular phone (GDrive vă permite să vă accesaţi fişierele de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv – fie calculatorul Dvs, navigatorul sau un telefon mobil).

gdrive

OK. Deja ştim multe despre GDrive. Ce-ar fi să şi apară online?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,86 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. gxg spune:

    Si eu folosesc in principal Google Chrome, cel putin acasa. Pe calculatorul de serviciu e o problema cu redirectionarea prin proxy-uri pe care Chrome se pare ca inca nu o stapaneste, si nu pot accesa decat pagini intranet.

  2. jürgen.toth spune:

    Mie nu imi este asa de usor sa renunt la Firefox. Desi mai trec pe Chrome sau din greseala mai imi porneste IE, revin cu placere la Firefox. Un alt browser pe care l-am mai testat si din cand in cand revin la el este QtWeb, accesibil la http://www.qtweb.net/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *