Un top al blogurilor foto


“Blogurile foto sunt o pasiune secretă a mea. Din când în când petrec ore dând click prin instantaneele vieţii altuia. Răsfoirea fotografiilor este pentru mine un mod de a mă relaxa şi de a pătrunde în lumi diferite. Ca o vacanţă gratuită pentru minte. Permiteţi-mi atunci să vă iau într-o scurtă călătorie şi să ştiţi că a fost foarte dificil să aleg doar 10 destinaţii. Voi începe cu acele bloguri pe care le urmăresc de ani, terminând cu cele descoperite recent.” Am citat din introducerea la un articol intitulat The 10 Most Stunning Photo Blogs. Sună interesant, nu? Pentru pasionaţii de fotografie cu siguranţă.

img img

Prima recomandare este Daily Dose of Imagery (traducere aproximativă: Doza zilnică de imagine), un blog ce funcţionează din iulie 2003. Îi aparţine unui fotograf canadian care îşi publică zilnic câte o fotografie. Cel de-al doilea blog este :photoschau. Acestea două le vedeţi exemplificate în capturile de mai sus.

Celelalte opt opţiuni ale autorului articolului invocat la început sunt: c h r o m a s i a, Daily Walks, Deceptive Media, Pixeldreamer, these fleeting moments, Roumi Photos, accessible şi Montreal Photo – J.R. Photoblog. Aveţi cumva bloguri foto româneşti pe care le urmăriţi? Indicaţi-le prin comentarii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. gxg spune:

    Sunt destul de multe blog-uri foto pe care le urmaresc, cred ca e mai simplu sa pun un link cu toate combinate prin Google Reader: (click) aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *