Doar azi gratuit: Grand Master Chess


Din motive de timp am scăpat ieri să semnalez o ofertă bună de la GiveAwayOfTheDay (un program pentru creat screensavere). Asta e… îmi pare rău. Dar astăzi iată că avem o nouă ofertă bună, la categoria jocuri acum. Indiferent de priceperea Dvs în ale şahului, dacă vă interesează jocul ar merita să încercaţi Grand Master Chess (descărcaţi de aici – 176MB). E ceva de descărcat, în plus instalat ocupă cam 500MB, dar – contrar la ceea ce cred unii în comentariile de pe GAOTD – eu spun că volumul nu vine de la AI-ul (inteligenţa artificială) cu care vine jocul ci de la nenumăratele teme pentru tablă şi piese, plus motorul pentru 3D şi 2D. Oricum ar fi, astăzi puteţi economisi 15usd punând mâna pe acest joc.

img

Repet: indiferent de nivelul Dvs de cunoştinţe (prin aceasta vreau să spun că e bun şi pentru începători şi pentru avansaţi – că cei foarte avansaţi îl vor considera slab… nu ştiu). Puteţi să jucaţi împotriva calculatorului sau contra unui prieten, pe acelaşi calculator sau prin reţea. Puteţi pune fundal audio (MP3-uri proprii). Există şi o suită de probleme şah de rezolvat şi un editor pentru probleme. Eu unul cred că îl voi instala pentru băiatul meu, care e în etapa desluşirii şahului (nu uitaţi că în Windows Vista există deja un joc de şah decent – gratuit, trei scheme de culori, rotire tablă, întrerupere joc ş.a.).

Mai multe detalii despre joc – inclusiv mai multe capturi – găsiţi la această adresă.

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. costel balauru spune:

    Este un joc pentru pasionati de sah.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *