EfficientDiary: jurnal cu parolă


Pentru cei care doresc să îşi ţină un jurnal pe calculator, dar nu se simt confortabil cu ideea unui blog public, există o variantă "eficientă", simplu de utilizat, cu parolă… EfficientDiary are multe "argumente" cu care îi poate convinge. Jurnalul poate fi "îmbrăcat" în mai multe variante de culori, şi pot fi setate fonturile cu care să fie afişate diferitele elemente scrise (facilităţi atractive probabil pentru fete şi tinere). Fiecare nouă "filă" de jurnal poate primi un titlu şi un emoticon al ei, care să o caracterizeze. Scrierea unei file de jurnal se face cu un editor de text cu instrumente complexe, ce permite inclusiv inserarea de imagini, tabele, emoticon-uri… Se pot introduce şi relatări pentru date mai vechi (de la Move to, poate fi modificată data).

 img

Odată ce s-au adunat mai multe însemnări în jurnal, acestea sunt grupate convenabil, pentru un acces rapid – cele din luna sau anul curent, cele din ultimele 7 zile…; ele sunt de asemenea grupate şi după anul şi luna în care au fost puse. La fiecare însemnare se arată nu doar data în care este, ci şi săptămâna şi ziua din an. Există şi un instrument de căutare, în text sau după dată. Exportarea se poate face într-un format propriu aplicaţiei, dacă doriţi să mutaţi datele pe un alt calculator sau să faceţi o copie de siguranţă. Dacă aţi dorit să fiţi blogger… offline, acum puteţi cu această aplicaţie 😉 .

img


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,57 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Raimi spune:

  Super programul! Multumim Oana de semnlare. L-am instalat si ma gandesc sa tin si un astfel de jurnal offline despre care am scris cateva ganduri amintindu-te, si pe blogul meu aici.

 2. margareta spune:

  Multumesc pt detalii. Aveam nevoie de asa ceva si e super ok. Iti multumesc.

 3. ana spune:

  As vrea sa stiu daca acest program te poate anunta cumva daca ti-ai planuit ceva. Eu am mare nevoie de un calendar sau jurnal dar care sa ma anunte cu o zi inainte ora s.a. Daca stiti cevs pls spuneti-mi.

 4. roxi clipea spune:

  Va rog din suflet sa-mi spuneti daca platesc sa-l instalez si unde il instalez.

 5. Barbu Malina spune:

  De abia astept sa imi scriu toate secretele in acest jurnal!!!

 6. mimi spune:

  Cred ca ar fi bun un jurnal pe calculator.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *