(e)$timator al valorii unui sit


Parcă am mai prezentat o astfel de “jucărie”, un sit care pretinde că evaluează valoarea unui sit. Stimator.com face tot aşa ceva, după algoritmi proprii în care se iau în calcul tot felul de factori. Intraţi pe sit, scrieţi un domeniu (sau domeniul Dvs) şi apăsaţi pe Calculate. Aşteptaţi ceva timp – normal, doar aplicaţia face calcule serioase 😉 – iar la final veţi vedea o cifră în dolari. Click pe View Report pentru a vedea informaţii suplimentare, dar şi valoarea în euro. Conform acestui sit, Google.com ar valora 1,1 miliarde de dolari. Iar CNet.ro vreo 4.000 de dolari.

img

Dacă vă iese o sumă frumoasă şi vreţi să rupeţi gura târgului – nu se recomandă – situl vă pune la dispoziţie şi un cod de inserat în propriul sit pentru a vă mândri cât de valoroşi sunteţi. (Dacă e nevoie, spunem şi explicit: a nu se lua prea în serios acest instrument.)

$4,141
Check yours?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Serviciu spune:

    Un site poate fi evaluat doar de cel care l-a creat. Pentru ca numai el stie ce tehnologii stau in spatele lui, cuvintele cheie pentru care iese cel mai sus pozitionat in motoarele de cautare s.a. asa că produsul de faţă este mai mult de amuzament.

  2. Aceste estimatoare de site sunt irelevante. Valoarea unui site depinde de f. multe lucruri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *