Teme WordPress: două situri


În căutare de noi teme am răsfoit mai intens în ultimele zile două situri cu teme WordPress. Pentru că am găsit astfel multe teme interesante m-am gândit să le semnalez în continuare. Mai întâi ar fi web2feel.com. Mi se pare jenant să lansezi un sit şi pagina About să rămână cea implicită din WordPress… dar se mai întâmplă. Nu am putut afla deci informaţii generice despre sit, dar ce vă pot spune clar e că veţi găsi acolo sute de teme (aproape o mie dacă am estimat bine). Evident că nu am explorat decât o mică parte, dar multe pe care le-am găsit sunt peste medie.

img img

img

Temele sunt puse pe categorii (ceea ce vă ajută dacă doriţi teme cu două sau cu trei coloane, cu lăţime fixă sau mobilă, cu bara laterală în stânga sau în dreapta), dar au şi taguri (utile pentru a ajunge rapid la temele de o anumită culoare de exemplu). Rândul de patru capturi mici de mai sus foloseşte diverse teme de pe web2feel. De fapt am luat din temele acelea care derulează în banda cu săgeţi stânga-dreapta de sub header. Sunt multe teme tip magazine în care regăsiţi slideshow-uri pentru featured articles. Mi-au plăcut în special temele din familia Zinmag. O căutare şi veţi vedea despre ce este vorba.

Al doilea sit pe care vi-l recomand… mă repet de fapt… este TopWPThemes. Într-o listă de legături a mai apărut într-un articol CNet.ro, dar m-am gândit să îl evidenţiez acum. Situl funcţionează din toamna lui 2007 şi a strâns – estimarea mea, din nou – peste două sute de teme. Pentru fiecare temă – ca la situl anterior – aveţi informaţii minimale, previzualizare şi descărcare. Încercând unele teme am dat însă peste diverse probleme, de la cele legate de previzualizare la temele în sine. S-ar putea să mă înşel, dar am impresia că situl face şi unele lucruri nu tocmai curate: preia o temă, pune arhiva pe propriul sit, modificând footer-ul cu linkurile ce promovează firma ce le oferă hosting. Desigur, tema poate fi editată, dar nu mi se pare 100% ok ceea ce fac. În fine: fiţi atenţi şi la comentariile ce apar la o temă, căci v-ar putea scăpa de multe bătăi de cap. Iar dacă o temă vă reţine atenţia încercaţi să mergeţi eventual chiar la sursa ei, adică la situl autorului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. aerosoul spune:

    TopWPThemes.com contine teme foarte atractive. La el am apelat si eu cand am trecut pe WorPress.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *