De relaxare: Ultimate Defense 2 şi Spin-n-Match


Am să încep cu sfârşitul: în timp ce următoarele jocuri sunt flash, ele pot fi şi descărcate, alături de altele, de aici. Eu de exemplu nu le-am jucat online (le-am descărcat şi “testat” departe de internet). Primul, Ultimate Defense 2 (zip), vă dă din titlu de înţeles că este o clonă din lunga serie de jocuri în care trebuie să faci faţă unor valuri de atacatori construindu-ţi facilităţi de luptă în acest caz amplasându-ţi luptători. Pe măsură ce avansăm avem acces la luptători mai puternici, la vrăji mai terifiante ş.a. O noutate este introducerea unei lopeţi cu care, când există un val de atacatori, putem săpa prin peisaj după comori (bani, licori…).

img

Jocul mi s-a părut dificil (sau nu sunt în formă): de al doilea set de niveluri nu am reuşit să trec. Grafica este plăcută şi este cumva peste medie. Nu am jucat prima parte dar cu o căutare pe Google presupun că o puteţi găsi uşor. În fine, dacă supravieţuirea în Ultimate Defence vă oboseşte puteţi lua un joc de logică, fără presiuni de timp: Spin-n-Match (zip) nu îmi aminteşte de vreun joc anume, ceea ce – pentru mine – înseamnă originalitate. Treaba noastră este să “replicăm” în stânga formaţia pe care o vedem în dreapta. Pentru aceasta putem roti formaţiuni de patru poziţii (pe care pot fi de la 1 la 4 bile albe). Sub numele nivelului se indică numărul optim (minim) de mutări, dar nu suntem constrânşi să îl atingem.

img


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. andrei tiut spune:

    Spin-n-Match nu (mai) e descarcabil ca zip. Am intrat si pe indexul de downloaduri (http://www.bubblebox.com/downloads/) si nu am gasit decat un developer’s kit. Pacat 🙂

  2. radu.capan spune:

    Rezolvat pe email.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *