Soundzit: YouTube redus la audio


Soundzit este un sit de limbă franceză dar care are şi versiune în limba engleză. Situl e dezvoltat folosind API-ul YouTube: o căutare se va face de fapt între piesele de pe YouTube doar că rezultatele nu vor fi clipurile ci strict partea audio. După cum ştim, YouTube caută să facă curăţenie printre materialele ce le găzduieşte, “muţind” de exemplu piesele ce sunt apărate de case de înregistrări foarte stricte. Aceasta mă facă să mă îndoiesc de cele “300 de milioane de cântece” cu care se laudă Soundzit, dar încercaţi Dvs cu soliştii/piesele care vă interesează.

img

Problema cu astfel de situri este că cineva poate să facă upload la o piesă la care să îi dea titlul celui mai în vogă hit, dar în clip să povestească ce a mâncat ieri seară sau să se înregistreze pe el/ea cântând. Evident, nu este cazul cel mai comun. Soundzit, în simplitatea lui, oferă două facilităţi pe lângă ascultare: cumpărarea piesei (via iTunes) sau inserarea ei în propriul sit/blog, după cum vedeţi mai jos. Codul implicit furnizat de sit oferă un player morbid, dar puteţi umbla la backcolor (eu de exemplu am pus cc0000 mai jos) şi la frontcolor pentru a potrivi mai bine cu designul sitului Dvs.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Shumi spune:

  Acelasi lucru il face si http://streamdrag.com/ numai ca nu se lauda cu cele 300 de milioane de clipuri 🙂 Mi se pare mai bun 😕 poti sa-ti faci si un playlist si sa-l lasi ca tab deschis cu melodiile pe care vrei sa le auzi.. un fel de winamp online cu baza de date a youtube 🙂

 2. Salut.

  Am vazut cum arata ambele site-uri insa nici unul dintre ele nu are posibilitate de upload. Sau mi-a scapat mie. Exista ceva altfel de aplicatii web de upload/play sounds?
  M-ar interesa asa ceva. Sa pot sa upload sounds de calitate buna si sa embed ceva player de la ei la mine in site. Ceva in gen YouTube numai ca pt sounds.

  Merci

 3. radu.capan spune:

  O căutare pe Google ((click) free audio hosting mp3) oferă câteva soluţii. La noi cea mai cunoscută soluţie este Trilulilu.

 4. Shumi spune:

  @gabriel: incearca goear.com. Are o baza impresionanta (1.2 milioane), plus ca poti uploada FOARTE usor o melodie si sa o faci disponibila pentru embed in cateva secunde 🙂 Nu te speria ca mai are si parti in spaniola… e mai nationalist cel/cei care detine site-ul.
  @radu: ai probleme cu smiley-urile, se duc la capat de linie, uite eu pun aici ->” 🙂 ” un smiley si cred ca o sa se duca si de data asta la capat de linie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *