eMag lansează ProfitShare


Într-un moment de declin economic la orizont apar însă pentru dezvoltatorii de situri noi posibilităţi de câştiguri. Astăzi eMag a lansat – vedeţi scurtul anunţ – programul de afiliere ProfitShare. Nu este practic un debut ci doar o scoatere în public a unui proiect vechi de patru ani, care probabil a funcţionat în cercuri închise. Citim: “Am reconstruit programul de afiliere, de astăzi eMAG ProfitShare, inspiraţi de principiile foarte simple şi clare ale Amazon Associates: instrumente dinamice (widget-uri) care preiau in timp real produse, categorii de produse selectabile de către afiliat pentru a targeta cât mai bine vizitatorii propriului site, monitorizare şi raportare în timp real. Toate acestea servesc  obiectiv principal: generarea de vânzări şi rată de conversie maximă.”

img

Foarte pe scurt, e vorba de posibilitatea de a câştiga 3% din vânzările care se fac pe eMag pornind de pe situl tău. Plăţile se fac lunar, plafonul minim fiind de 350 lei. Pentru încurajare, conturile primesc la deschidere 100 lei după primele 50 de clickuri. După ce vă deschideţi un cont de afiliat veţi avea posibilitatea să vă generaţi linkuri de afiliat, respectiv două modele de widgeturi (vertical sau orizontal) în care sunt afişate produse eMag. Mai multe informaţii găsiţi la secţiunea Ajutor. O idee despre filosofia programului ProfitShare vă oferă şi prezentarea de mai jos (aparţinând de eMag, eu doar am pus-o pe authorStream pentru embed).

Ad experimentum am inclus mai jos un widget eMag ProfitShare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

7 comentarii

 1. aerosoul spune:

  Interesanta strategie.
  Doar ca platile se fac la 350 RON, si cum comisionul pe care il primesti e de 3%, asta inseamna ca trebuie sa le faci lor o vanzare de 11666 RON..

 2. radu.capan spune:

  Corect. Cred că mulţi vor încerca să prindă prima sută de lei… şi atât. Cel mai adesea cine cumpără, cred eu, merge direct pe eMag şi nu printr-un sit.

 3. cristi spune:

  Unde e suta de lei? N-am vazut nicaieri in contul meu ca as avea acest credit. E adevarat ca eu nu mi-am facut contul acum, ci il am de vreo 2 ani. Pana acum n-am avut nici un fel de promo pe blog si in ultima vreme n-am scris nimic ca n-am putut, dar chiar si asa mi-am zis sa fac o incercare sa vad cum este. Sunt aproape sigur ca voi castiga cat sa-mi cumpar un covrig de criza, si astfel imi voi astampara „foamea de promo”.

 4. aerosoul spune:

  Cel mai mult are de castigat eMag… pentru ca nu stiu cati vor strange suma aia ca sa isi poata scoate banii, si nu stim cat va dura campania… Ramane de vazut ce si cum..

 5. Ionut spune:

  Resigilate.ro este un mini-site creat tocmai pentru a testa eficienta programului de afiliere oferit de eMAG. So far, so good.

 6. Ash spune:

  Experiment profitshare emag: In 5 luni 400 ron+ 100 ron de pomana pentru incurajare = 100 ron / luna.

  Deci merge, bafta si tie.

 7. Componente Pc spune:

  Cu 45% produse anulate numai de succes nu poate fi.
  Si nu vorbesc aici de 10 produse vandute in nici un caz.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *