Dacă vă e dor de meniul MS Office


Folosiţi MS Office 2007 şi sunteţi frustrat de modificările aduse la meniu (care meniu? nici nu mai este, fiind taburi)? Eu sincer cred că după o perioadă fiecare se poate obişnui. Dacă nu şi nu, atunci puteţi apela la un program gratuit dezvoltat de o firmă germană (puteţi folosi instrumentul Google de traducere dacă aveţi nevoie). Pentru a descărca programul vă recomand să mergeţi direct aici şi să alegeţi varianta freeware. Nu există o versiune pentru MS Office în română, dar există pentru MS Office în engleză, germană, italiană…

img

Ce face concret programul? Nu elimină noua interfaţă specific MS Office 2007, ci adaugă un nou tab, Menu, unde se găseşte vechiul meniu MS Word. Captura de mai sus (preluată de aici, dat fiind că nu am testat personal programul) vă lămureşte suplimentar. Ah, important: acelaşi efect se regăseşte nu doar la MS Word ci şi la MS Excel şi MS PowerPoint. Dacă nu vă place meniu, pardon, programul ce readuce meniul, acesta poate fi dezinstalat. În fine, autorii mai promit că aducerea meniului într-un tab nu afectează deloc (negativ) performanţele MS Office.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Oki spune:

    Oooh, in sfarsit un colac de salvare!!! Am crezut ca innebunesc cautand in Word2007 functii ca Section Break, Delete Rows, Ungroup Objects si multe altele. Unele nu le-am gasit nici acum. De exemplu casuta aia in care iti scrie stilul folosit sau cum e numita in lista pentru shortcut-uri functia Paste Special. In mod clar, interfata de Office 2007 e optimizata pentru utilizatorii incepatori. Daca folosesti functii mai avansate, dai la click-uri pana o iei razna.
    Programelul nemtilor tocmai l-am instalat si chiar merge. Multumim Radu. Ai adus lumina peste o multime de useri nefericiti! :))


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *