Nightshift Legacy: în căutarea Ochiului Jaguarului


În continuarea de la The Nightshift Code din 2007, jocul Nightshift Legacy: The Jaguars Eye, îi reîntâlnim – pentru cei care cunosc primul joc – pe Mike, un tânăr paznic la muzeu, care face echipă cu curajoasa aventurieră, Isabel, în căutarea de artifacte rare. Ei călătoresc pe glob – şi chiar şi înapoi în timp – pentru a găsi misteriosul Ochi al Jaguarului şi a se folosi de puterea pe care acesta o are. Cei doi îşi încep de data aceasta călătoria în junglele sud-americane şi îşi fac drum spre Barcelona, Moscova, Ciudad de Mexico şi alte locaţii, în căutarea unor relicve furate. Scene ca de benzi desenate ne relatează povestea şi introduc diversele personaje.

img img

Jocul de bază este de tipul hidden objects, în diferite scene din locaţiile în care merg cei doi având de căutat câte o listă de obiecte – desigur, mai mult sau mai puţin legate de acţiune sau de locaţia respectivă. Există şi obiecte cam greu de găsit, pentru care ajutorul de care beneficiem fiind 3 hint-uri – care ne arată doar zona în care se găseşte obiectul, nu chiar pe el în sine. Avem posibilitatea de a mai primi ca bonus-uri câteva, dar nu pentru o acţiune anume, ci se pare că mai mult aleator la găsirea unora dintre obiecte. Tot ca bonus putem primi şi extra-timp, căci nivelele sunt contra cronometru. Nu este foarte greu să ne încadrăm în timpul dat, dar atenţie că prea multe click-uri date aiurea – chiar şi dacă nu sunt date rapid unul după altul – ne scad din timp. Uneori obiectele pe care le avem de găsit pot fi în mai multe dintre locaţiile date, aşa că trebuie să ne mutăm între ele pentru a găsi toate obiectele.

img img img

După cum ne-au obişnuit deja genul acesta de jocuri, există şi multe mini-jocuri care mai întrerup ritmul căutării, şi unele dintre ele au câte ceva inedit faţă de ceea ce întâlnim de obicei. De exemplu, trebuie să descifrăm un cod alcătuit din simboluri, după nişte indicaţii de genul: simbolul cutare poate însemna "idol" sau "stea"; simbolurile cutare nu înseamnă nici "moştenire", nici "comoară"… Sau avem de reconstituit o fotografie mare din mai multe fotografii care se şi suprapun între ele. Puteţi alege şi modul de joc Arcade, în care reveniţi în locaţiile cunoscute, scenele arătând exact la fel – şi dacă obiectele din listă se repetă faţă de jocul în modul Story, vă va fi foarte uşor să le găsiţi, dacă aveţi memoria bună. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *