BlogWidget.ro


Ai un blog (sau, generic, un sit)? Atunci vei fi interesat, probabil, de widgeturi. Ce sunt acestea? Nişte mici coduri pe care trebuie să le inserezi în sit (de regulă într-o bară laterală) şi care la afişare oferă… de toate: ora, vremea, cursul valutar, noutăţi de pe ceva situri, muzică ş.a. BlogWidget.ro este încă un tinerel proiect ce caută să strângă tot felul de widgeturi gata de folosit. (Nu mă abţin să nu spun: nu folosiţi widgeturi în exces, cum sunt unele pagini personale cu conţinut 10% şi 90% widgeturi). Situl funcţionează din februarie, deci încă nu a strâns o cantitate prea mare de widgeturi.

img

BlogWidget.ro este un catalog cu scop informativ care a fost creat pentru a-ţi întinde o mînă de ajutor, grupează la un loc cîteva zeci (în viitor mai multe) de widget-uri, badge-uri, bannere afiliere, scripturi, tools ş.a., selectate după principiul: cam ce ar sta bine pe un blog, dacă doreşti să-ţi decorezi puţin propriul blog şi să-i adaugi unele utilităţi, ai nimerit unde trebuie.

Pentru a vă uşura navigarea, recomandările de widgeturi sunt împărţite pe categorii. Poate nu cea mai inspirată împărţire. Un punct de plecare l-ar putea constitui categoria Foarte utile. De-a lungul timpului la CNet.ro aţi putut afla despre zeci de astfel de soluţii. Chiar şi aşa am găsit multe despre care nu ştiam. Precum soluţia prezentată mai jos (o găsiţi aici) pentru a insera o serie de piese.

img

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Adrian M spune:

    Eu ma straduiesc sa adaug zilnic ceva nou si de calitate, desi nu e intotdeauna usor de selectat griul de neghina. Incepind de astazi aveti la mine un link pe prima pagina la „Ne sustin” !


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *