Doar azi gratuit: Picture Collage Maker


Despre colaje am mai vorbit în trecut, fie de soluţii online, gen Picnik, sau offline gen Picasa sau Shape Collage. Iată că astăzi GiveAwayOfTheDay vine cu o propunere interesantă: Picture Collage Maker (descărcaţi de aici, 84MB!). Nu mă dau în vânt după astfel de programe dar comentariile la oferta GAOTD sunt mult mai pozitive decât de obicei. Cum însă cei mai mulţi dintre noi avem fotografii digitale (probabil şi aparat foto digital, cel puţin la telefonul mobil), cred că astfel de aplicaţii pot fi utile multora, în special celor cu pricepere tehnică mai limitată dar dornici să îşi exerseze creativitatea.

img img

Am instalat şi eu deci la repezeală programul şi merge bine (instalare, activare, rulare). Este plin de opţiuni, în care mai întâi te pierzi dar apoi te obişnuieşti. Dimensiunea kitului poate speria (84MB), dar e mare pentru că sunt incluse numeroase template-uri, rame, fundaluri şi altele. Practic dacă ai nişte imagini poţi trece imediat la treabă. Alegi un model (poţi face ceva gen postere dar şi felicitări, calendare, invitaţii…), setezi fundal, texte, imporţi imagini, roteşti, finisezi şi… la tipar, dacă e cazul. Nu l-am studiat prea mult pentru că vreau să îl semnalez cât mai rapid (dar găsiţi mai multe informaţii pe situl produsului, inclusiv multe capturi). Oferta expiră mâine la 9 dimineaţa. Nu e genul de program de folosit zilnic, dar la zile de naştere, la ocazii speciale, poate fi de mare ajutor.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 9AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 9AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 2,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Lucian spune:

    Prea tarziu…

  2. Tony spune:

    Bre, nu va citesc si eu 1 zi si o iau in freza.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *