Prinţesa Annabel îl salvează pe Akhenaten


O tânără aflată în Egipt pentru un congres, are câteva zile libere şi se hotărăşte să viziteze un muzeu, în jocul 3D Annabel. Acolo descoperă o asemănare fizică izbitoare între ea şi o fostă prinţesă a Egiptului, care avea acelaşi nume ca şi ea: Annabel, bineînţeles. După ce află povestea cu final tragic a iubirii dintre ea şi un tânăr pe nume Akhenaten, este dusă în mod magic în străvechiul Egipt, unde va încerca să schimbe soarta celor doi. În pielea personajului prinţesei Annabel, va trebui să găsim o cale de a ieşi din piramida în care o ţine închisă marele preot Amertekh – ce vrea să se căsătorească cu ea pentru a ajunge faraon – pentru a opri planul acestuia de a-l omorî pe Akhenaten.

img img

Aventura este un fel de quest ce va include trei moduri de joc: un fel de hidden objects, în care trebuie să găsim diferite obiecte sau bucăţi de obiecte cerute de joc pentru a putea merge mai departe – cu relevanţă pentru desfăşurarea acţiunii; discuţia cu personajele pentru ca să aflăm ce doresc de la noi; şi câteva mini-jocuri care apoi se deblochează şi le putem juca din meniul principal. Obiectele care ne sunt folositoare sau locurile unde se află ele – un dulap sau o ladă – strălucesc când trecem cu mouse-ul pe acolo. Uneori veţi sesiza obiecte care aţi crede că v-ar fi folositoare – de exemplu, mai multe chei – dar nu puteţi face nimic cu ele până când, în desfăşurarea jocului, nu aflaţi la ce anume vă trebuie. Va trebui atunci să reveniţi chiar şi în camerele sau locurile prin care aţi fost anterior pentru a găsi ceea ce vă trebuie.

img img img

Personajele ne sunt adesea de mare folos pentru a şti ce să facem mai departe, aşa că este bine să nu treceţi pe lângă ele fără să încercaţi să staţi de vorbă – dacă vă spun lucruri banale despre vreme sau despre cât de frumoasă este viaţa, puteţi merge totuşi mai departe. Dialogurile sunt uneori cam lungi, dar dând click puteţi sări peste unele replici; vă veţi putea da seama în principiu şi explorând camera ce anume aveţi de făcut. Cu un click pe semnul întrebării din partea stânga sus a ecranului primiţi sugestii unde să căutaţi – apoi semnul întrebării se va "reumple". Mişcarea prin încăperi se face cu click pe săgeţile laterale de pe ecran; grafica este bună, dar poate uneori mişcările în spaţiul 3D puţin ca rapide. Jocul este captivant şi nu foarte dificil, aşa că îi poate atrage şi pe cei mai mici/tineri. Succes! (Şi dacă vă blocaţi faceţi o vizită acestei pagini.)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *