Conference.io şi Start.io


Huh, cei de la Drop.io sunt în pasă teribilă de bună! S-au evidenţiat prin soluţia de partajare în timp real, dar ne-au şi oferit servicii complementare precum PlayList.io. Şi nu s-au oprit aici. Luna martie i-a priit şi uite aşa ne mai bucurăm de o noutate: Conference.io. Numele este uşor de reţinut, nu?, iar serviciul este cel aşteptat: o cameră chat care se creează în câteva secunde şi cu nişte facilităţi nu teribil de avansate dar oricum dintre cele mai adesea utile. Să vedem pe scurt: poţi pune o parolă pe chat; poţi seta nişte drepturi (puţine) pentru membri; poţi administra chatul (ex: schimbări parole, golire discuţii, altele); evident, fiind asociat cu Drop.io, poţi pune fişiere în timp ce vorbeşti; ca să inviţi prieteni la chat dai doar adresa (şi parola, dacă ai fixat aşa ceva).

img

O prezentare video care merită urmărită găsiţi aici, sau dacă citiţi articolul chiar de pe situl nostru (nu RSS sau email) atunci mai bine click aici. Din nou, ca în cazul PlayList.io, avem un serviciu foarte simplu de folosit, acoperind nevoi curente, nu excepţionale. Drop.io merită felicitări şi e interesant cum un proiect de depozitare de fişiere poate să ia nişte turnuri atât de deosebite.

Cât priveşte Start.io… la lansare mi s-a părut cunoscut. E vorba de un serviciu de pagină de start. În mod suspect, la lansare mi-am găsit linkurile favorite. Ei, cum aşa?!?! După ce m-am uitat puţin şi mi-am scornit memoria mi-am amintit: respectivele linkuri le-am definit când am scris despre pHome.us (mai 2008). Se pare deci că Drop.io a cumpărat pHome.us, aşa că dacă aţi avut cont acolo îl veţi regăsi migrat aici. În principiu nu am sesizat mari schimbări. E drept, nici nu am mai folosit serviciul de când am scris despre el. Oricum, Drop.io devine o familie şi nu e aşa de greu de ţinut minte numele „copiilor”: PlayList.io, Conference.io, Start.io… Oare ce va mai urma? Sincer… abia aştept!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *