Criză şi de 1 aprilie?


Ce 1 aprilie sec 🙁 . Criza despre care se vorbeşte atât de mult a afectat până şi ziua păcălelilor? Google s-a ţinut mereu de farse în această zi (singura extraordinară dar adevărată a fost GMail-ul), după cum puteţi vedea pentru 2007 şi în 2008. Pentru 2009 farsa e seacă rău: CADIE (Cognitive Autoheuristic Distributed-Intelligence Entity). Navigând pe diverse situri IT fie nu am găsit nici o farsă fie erau slabe. Mi-a plăcut cartea poştală de mai jos, care cică ar fi soluţia pentru căutări pe internet fără… internet! Completezi căutarea pe cartea poştală (unde scrie Query), o trimiţi şi în 30 de zile primeşti lista cu rezultatele. Asta da operativitate…

imagine

O singură farsă mi s-a părut notabilă. Poate pentru că am “muşcat-o”. Am citit aseară (deja undeva pe glob era 1 aprilie, de aceea a apărut la noi din 31 martie) despre Internet Explorer 8.1. Lucrul care mi s-a părut extraordinar – dar nu mi-a mirosit ca păcăleală – era că noul IE suportă foarte bine pluginurile (add-on-urile) Firefox. Mai jos vedeţi şi o captură cu Internet Explorer şi două faimoase pluginuri Firefox. Am căutat linkul pentru a descărca IE 8.1. Eram ambalat să scriu despre această noutate. Dar şi mirat la culme că nume mari precum TechCrunch sau LifeHacker nu scriu nimic despre revoluţionara cestiune. În cele din urmă m-am luminat 😳 . La timp, să nu mă fac de ruşine aici.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. WhiteWolf spune:

    Mie mi-a placut mai mult „ideological search engine” a celor de la Yahoo. Si chiar daca Google Postcard e o gaselnita isteaza de care am pomenit si eu, parca gBall Beta e mult mai revolutionar 🙂 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *