Doar azi gratuit: EASEUS Partition Manager PE


Zilele trecute am pomenit despre propria mea experienţă – pozitivă! – cu versiunea gratuită a programului de partiţionare EASEUS. Iată că astăzi GiveAwayOfTheDay vine cu o propunere în ton: versiunea comercială gratuită dacă o instalaţi astăzi şi doar astăzi. Purcedeţi deci spre EASEUS Partition Manager Professional Edition 3.5 pentru a descărca acest program. Versiunea gratuită este la fel de bună (deci nu vă supăraţi dacă aţi ratat oferta). În fapt versiunea profesională are puţine avantaje suplimentare, cei mai în câştig fiind cei cu Windows pe 64 de biţi (versiunea gratuită merge doar pe 32 de biţi). Programul are vreo 40MB şi în condiţii normale costă 32usd (de fapt 40usd).

 imagine

Detalii despre program aici şi  aici. Capturi aici.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Tiberiu spune:

  Ciudat program.
  Am fost bucuros la inceput, dar dupa ce am reinstalat SO imi venea sa arunc laptopul pe geam. Acum nu stiu daca e vina programului sau sistemului meu de reistalare a SO. Am un laptop Sony Vaio, care are o partitie ascunsa cu drivere.
  Dupa ce am facut partitiile, am mutat toate datele pe partitia nou facuta, dupa care am reinstalat SO. Soc si groaza, mi-a bulit acea partitie ascunsa, noroc ca am cd-uri cu acele date, dar dupa ce am reinstalt SO am costata cu groaza ca partitia facuta cu acest program a disparut impreuna cu toate datele personale :(( . Cu toate ca am setat sa se instaleze pe unitatea C.

 2. radu.capan spune:

  Hmmm. Trist. Nu e prima oara cand aud „am setat sa se instaleze pe unitatea X dar s-a instalat pe Y”. E greu de spus oricum daca e vina sau nu a programului de partitionare. Noroc ca mie mi-a mers. Si acum folosesc Windows-ul pe calculatorul partitionat cu acest program.

 3. Tiberiu spune:

  De fapt nu am setat, alta optiune nici nu era.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *