Joaca de-a piraţii în Sea Journey


Celor cărora le-a plăcut Puzzle Hero le recomand cu căldură Sea Journey, un joc care are la bază aceeaşi idee: este de tipul match 3, şi acţiunea care îi dă "culoare" este lupta cu diferiţi inamici, de data aceasta piraţi. Avem câte trei mutări una după alta la dispoziţie, şi noi şi inamicii; dacă facem însă formaţiuni de patru sau de cinci elemente, mai primim una sau două mutări în plus. Pe tabla de joc avem diferite piese: bombe, monede, pergamente, cristale de diferite culori. Corabia noastră atacă corăbiile duşmane atunci când facem o formaţie de 3 bombe, dar şi celelalte elemente îşi au importanţa lor în desfăşurarea jocului.

imagine imagine

Astfel, monedele ne ajută să ne putem cumpăra între nivele o corabie mai bună; pergamentele ne cresc experienţa în luptă; iar cristalele ne permit să activăm diferite abilităţi speciale. Strategia constă în a alege în ce elemente să "investim" atunci când nu putem face formaţiuni de bombe. Tot între nivele putem alege şi talismanele de care să ne folosim – cu cât corabia este mai bună, cu atât putem folosi mai multe talismane deodată. Acestea ne permit de exemplu să tragem mai multe bombe atunci când atacăm, sau să aruncăm şi noi o bombă atunci când ne atacă duşmanul.

imagine imagine imagine

O altă alegere pe care o putem face înainte de fiecare nivel este ce anume dorim să fiţi: comerciant, gardian, corsar sau fantomă. Da, sunt multe alegeri de făcut, dar pe măsură ce deveniţi tot mai experţi în joc, vă veţi da seama care vă sunt cele mai utile în bătălii. Aceasta din urmă determină tipul de cristale pe care trebuie să le adunăm şi strategia jocului, deoarece de exemplu gardianul va fi mai defensiv, în timp corsarul mai agresiv. Sunt şi câteva mini-jocuri care mai introduc o variaţie în joc. Datorită la toate aceste provocări, precum şi datorită muzicii ce ne introduce bine în atmosferă şi graficii bine realizate, Sea Journey vă va putea face să vă doriţi să călătoriţi până la capăt. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *