Doar azi gratuit: Perfect Automation


Oferta de astăzi dinspre GiveAwayOfTheDay ar face în orice altă zi 50usd. Dacă îl instalaţi însă astăzi îl puteţi avea gratuit. Perfect Automation (nici măcar 1MB) îi va încânta în special pe cei avansaţi în ale calculatoarelor. Numele dă deja de înţeles că este vorba de un program care permite automatizarea diverselor sarcini. Cât e de perfect (conform numelui) veţi decide Dvs. Cert e că e un program puternic, foarte puternic, cu care se puteţi realiza automatizări cu atât mai utile cu cât veţi stăpâni mai bine programul dar şi limbajul de programare Gentee pe care îl foloseşte.

imagine

Înainte să vă panicaţi: programul poate fi folosit şi cu experienţă de programare zero. Dar în ciuda celor afirmate pe situl aplicaţiei eu nu îl văd foarte util începătorilor. Poate înregistra acţiuni din taste sau cu mouse-ul, care teoretic nu ar trebui să fie operaţii străine nimănui, dar adevărata lui performanţă se dezlănţuie din combinarea şi chiar scrierea manuală de scripturi. Vedeţi în captura de sus “ariile” acoperite, de la clipboard la administrarea fişierelor, de la manipularea textului la operaţii în reţea sau pe internet. E vast. E foarte vast. Şi deosebit de util este faptul că un script odată scris poate fi exportat ca fişier executabil (uau, uau, uau). Iar cei care îl vor folosi nu vor avea nevoie de programul Perfect Automation! Ştim că ofertele GAOTD nu pot fi reînnoite după reinstalarea calculatorului, de exemplu, dar faptul că scripturile pot fi exportate ca executabile le face practic “nemuritoare”. În plus există şi posibilitatea “exportării” aplicaţiei în sine ca aplicaţie portabilă, ceea ce mă face să cred că ar putea exista posibilitatea utilizării ei dincolo de limitele tradiţional impuse de GAOTD.

Aplicaţia vine din start cu mai multe scripturi, unele utile, altele de dragul demonstraţiei. Am încercat să scriu şi eu la repezeală unul, cu un subiect ce mă doare, dar fără succes. Am nevoie de ceva timp pentru a înţelege programul. Dacă veţi vizita situl aplicaţiei veţi găsi aici diverse scripturi (unele disponibile şi ca exe-uri, deci ca programe gratuite) ce pot constitui surse suplimentare pentru învăţare.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:
– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *