Din nou tapeturi Windows 7


Despre tapeturile Windows 7 am tot vorbit. Am aflat mai întâi ce e cu peştele din tapetul implicit iar la finalul acelui articolului v-am pus o arhivă cu tapeturile existente. O pregustare am avut aici. Am aflat şi cum le activăm pe cele din alte ţări. Iată că tot apar noi tapeturi, care probabil se vor regăsi în versiunea finală a mult aşteptatului sistem de operare de la Microsoft. Sau poate nu vor fi toate disponibile, pentru că se pare că tendinţa de localizare se resimte şi aici. Un articol de la începutul acestei luni, din 2 aprilie mai exact, ne indica spre descărcare (3.6MB) şase tapeturi dintr-o ediţie Win 7 rusească (1900×1200). Frumoase.

imagine

Dacă vreţi mai multe, tot GeekSmack.net oferă un pachet de 58MB, o arhivă reunind 30 de tapeturi tot la 1900×1200 (şi tot frumoase). Vedeţi mai jos directoarele din arhivă (fiecare dintre cele zece directoare are câte şase imagini).

imagine

GeekSmack a mai extras şi alte lucruri din Windows 7 (diverse beta-uri). Vă recomand să vedeţi "Bunătăţi" din cea mai noua versiune de Windows 7 (7068) pentru mai multe detalii, inclusiv de instalare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *