Tweaks.com Logon Changer pentru Windows 7


Acum vreo două săptămâni vorbeam despre schimbarea fundalului de logon la Windows 7. Era vorba de o metodă ce presupunea intervenţia în regiştri, ceea ce nu place oricui (nu că ar fi ceva foarte dificil dar trebuie să ai mâna sigură ştii sigur ce faci). Nu ar fi mai bine să existe un program care să schimbe imaginea de logon fără să ceară nici lucrul pe regiştri şi nici reducerea imaginii în limita de 245KB? Să facă el totul? Există, la sfârşitul lui martie noul program ajungând la versiunea 1.1, pe care am testat-o şi eu. Tweaks.com Logon Changer pentru Windows 7 se găseşte aici şi vorbim de un program de nici 1MB.

imagine

Îl lansaţi şi de la Change Logon Screen alegeţi imaginea de pe harddiskul Dvs. O puteţi testa, ca să vedeţi dacă vă place. Dacă la un moment dat vreţi să reveniţi la imaginea implicită, click pe Revert to Default Logon Screen. Dacă imaginea pe care aţi ales-o (căutaţi de preferinţă să fie de rezoluţia monitorului Dvs) are peste 245KB programul va încerca să o optimizeze până ajunge sub limită şi poate fi folosită. Imaginea originală nu este însă afectată! În rest chiar nu mai e ceva de spus despre program: face ceea ce spune din doar câteva clickuri.

Dacă doriţi imagini atunci puteţi căuta ceva tapete sau chiar dintre tapetele de Windows 7. On10.net recomanda cu ceva vreme în urmă această galerie de imagini pentru logon. De acolo am luat imaginea cu lalele cu care am făcut testele.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *