ThetaWall: pentru tapeturi (+ tapeturi)


Există nenumărate programe gratuite care se oferă să ne schimbe automat tapeturile din Windows, cerând indicarea unuia sau mai multor foldere cu imagini. ThetaWall se înscrie în această serie, şi dacă scriu acum despre el este pentru că 1) are doar 88kb (arhiva); 2) nu cere instalare (doar despachetare); 3) pe lângă că schimbă tapeturile poate să le şi combine în colaje precum vedeţi mai jos; şi în fine 4) ceea ce face pe desktop poate face şi ca screensaver (adică schimbare de imagini obişnuită sau cu colaje). Avem deci două într-unul: ThetaWall e şi screensaver şi desktop changer. Nu fără limite.

imagine

De fapt nu sunt multe lucruri să îi reproşezi acestui program. Cel mai deranjat fapt este că nu permite să indici directoarele de unde să ia imaginile. Trebuie să pui programul în directorul unde sunt imaginile, sau invers: să pui imaginile în directorul cu programul. Ţinând cont că e un executabil portabil (nimic de instalat, muţi fişierul), mai că putem trece peste acest dezavantaj. Eu l-am pus în directorul cu tapeturile Windows 7 despre care am scris săptămâna trecută. Mai jos aveţi nişte capturi cu programul.

imagine

Şi dacă nu aţi înţeles titlul acestui material explic acum şi paranteza. Dacă v-am prezentat un program pentru tapeturi nu ar strica să aveţi şi nişte imagini pentru teste 🙂 . Vă recomand deci 40+ Absolutely Stylish & Creative Hand-picked Wallpapers, un articol de ieri de pe Noupe. Câteva mi s-au părut interesante. Spre incitare câteva ilustrate mai jos.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *