Doar azi gratuit: Cleanse Uninstaller Pro 5 şi Turtle Odyssey 2


Cristos a înviat! În mare grabă vă semnalez oferta de astăzi de la GiveAwayOfTheDay. Mai ales jocul, pe care copiii mei l-au îndrăgit de la început. Dar să începem cu programul: Cleanse Uninstaller Pro 5 (1MB). Ce face? Copy & paste: Faster and cleaner PC system. Ease of use. The most advanced uninstaller. Stop Adware/Spyware before it starts. Remove registry errors. Saves time and money. Save HD space and reduce need for costly hardware upgrades. Mai multe informaţii găsiţi aici. La o primă privire seamănă cu Revo Uninstaller, care este gratuit şi pe care unii se poate să îl prefere.

imagine

În fine, a doua ofertă gratuită de astăzi este jocul Turtle Odyssey 2 (14MB). A mai fost oferit de două ori până acum, de fiecare dată fiind foarte bine primit (o arată voturile). Şi este genul de joc care place copiilor deci GAOTD poate să repete oferta de ori câte ori. Oana vi l-a prezentat mai detaliat în iulie 2007, aşa că acolo găsiţi mai multe informaţii şi capturi dacă cumva jocul vă este necunoscut.

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *