Doar azi gratuit: Sothink JavaScript Web Scroller


Există o “specie” rară de programe pentru webmasteri, care generează cod în locul lor. Sothink JavaScript Web Scroller este un astfel de exemplu, în mod normal costând 35 de dolari, dar astăzi puteţi pune mâna pe el gratuit via GiveAwayOfTheDay (6MB). Sunt sigur că numele Sothink sună bine webmasterilor, în special dacă ne gândim la două produse de marcă: SWF Decompiler şi DHTML Menu – acestea dacă ar sosi la GAOTD ar fi nemaipomenit! Până atunci avem însă un script ce poate crea web scroller-uri orizontale şi verticale în JavaScript. Găsiţi pe sit numeroase exemple (vedeţi bara laterală), inclusiv pentru combinarea cu ASP sau PHP.

imagine

În principiu ceea ce oferă acest program se poate realiza uşor şi independent, cu librării precum jQuery sau MooTools. Desigur, poate fi mai comod cu un astfel de instrument. Totuşi cred că de program vor fi interesaţi în special webmasterii aflaţi mai la început.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *