Appetizer: lansator de aplicaţii


Când vine vorba de lansarea de aplicaţii, favoritele mele sunt Launchy şi PS Hot Launch VVL, despre care am tot scris pe CNet.ro. Piaţa este plină de aplicaţii, unele gratuite şi bune, un nou venit promiţător fiind Appetizer. Este vorba de o aplicaţie open source care în plus are şi o arhitectură deschisă spre teme (interfeţe) şi pluginuri, ceea ce înseamnă că în timp ar putea să devină tot mai arătoasă şi mai utilă. Să vedem cât de mult va prinde la public. Cred că utilizatorii începători şi medii vor fi cei mai interesaţi de ea. E simplu de folosit, aspectuoasă, economiseşte timp… ce poţi dori mai mult?

imagine

După cum vedeţi mai sus, aplicaţia (are şi versiune portabilă!!!) oferă un spaţiu de depozitare a aplicaţiilor ce le lansaţi mai des. Puteţi defini o combinaţie de taste şi atunci Appetizer va fi mereu la îndemâna Dvs. Puteţi trage aplicaţiile cu mouse-ul peste suprafaţa Appetizer sau adăuga manual (click dreapta pe aplicaţie, alegeţi New Shortcut). Se pot defini şi foldere de aplicaţii. Sunt câteva teme disponibile, se poate seta transparenţa ferestrei, există traduceri ale interfeţei în câteva limbi (nu şi româna) şi… cam atât. Mai departe puteţi descoperi singuri. Descărcaţi varianta fără instalator şi puteţi testa programul imediat. Dacă vă place păstraţi-l 🙂 .

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. PiticStyle spune:

  L-am incercat si eu ieri dar cautand software cu o aceeasi utilitate am ajuns la RocketDock si il folosesc pe acela. E mult mai misto si util!

 2. Radu spune:

  Cum adică „salvează timp” ? E vreun fel de Jedi care se repede şi economiseşte ? 😛

 3. radu.capan spune:

  Cautarea unor aplicatii in meniul Start, zi de zi, sau de mai multe ori pe zi, pentru lansare, consuma mai mult timp decat folosind un program de lansare gen Appetizer.

 4. Radu spune:

  Ştiu foarte bine asta, eu atrăgeam atenţia asupra faptului că aţi folosit un anglicism, un mic barbarism, căci, dacă în engleză to save înseamnă şi a economisi, în limba română a salva înseamnă a salva (legat de pericol). Şi cum timpul poate uneori să nu mai aibă răbdare, dar nu poate fi pus în pericol…

 5. radu.capan spune:

  Aaaa! M-am luminat. Voi corecta in articol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *