Tapeturi pentru Ubuntu


Suntem în aprilie şi a apărut Ubuntu 9.04. Sunt curios să îl testez, mai rămâne timp să găsesc pentru aşa ceva. Parcă pentru a celebra recenta lansare a noii versiuni, Hongkiat a publicat astăzi o selecţie intitulată 60 Beautiful Ubuntu Desktop Wallpapers. Imaginile sunt alese din surse precum DeviantArt, Flickr şi DesktopNexus, cu un click având şansa să le găsiţi de la rezoluţii mari la rezoluţii foarte mari. Desigur, nimeni nu vă opreşte să folosiţi aceste tapeturi şi sub Windows 😉 . Dar pentru Windows am pus multe tapeturi speciale de-a lungul timpului. Această selecţie e dedicaţie specială pentru fanii Ubuntu. A testat cineva versiunea 9.04?

imagine imagine imagine

imagine imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Matey spune:

  In afara de lansarea unei versiuni ptr Netbooks si suportul ptr ext4, Ubuntu 9.04 nu are schimbari majore fata de 8.04, au modificat/adaugat doar urmatoarele:

  * GNOME 2.26.1 desktop environment (KDE 4.2.2 for Kubuntu)
  * Kernel packages were updated to version 2.6.28-11.14, based on Linux kernel 2.6.28.9
  * Faster boot times
  * ext4 filesystem support
  * Wacom tablet support
  * Netbook support

 2. lucian spune:

  Buna. Am testat versiunea 9.04, amd64, de fapt folosesc Linux de vreo 2 ani de zile. Am utilizat mai mult Kiwi si LinuxMint dar de ieri m-am hotarat sa trec la noul Ubuntu. Imi place. Ce e rau deocamdat ca nu pot rula Miro si nici Vuze. Nu merg, dar sper sa le dau de cap.
  Misto tapeturile. Dupa Vista si Mac OS X a venit randul Ubunt-ului…

 3. oki spune:

  Pentru cei interesati:
  „În data de 16 Mai 2009, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va găzdui în sala 40, începând cu orele 10, evenimentul de lansare Ubuntu 9.04.

  Vor fi prezentate noile funcționalități ale sistemului de operare Ubuntu urmate de scurte prezentări despre tehnologiile foloste pentru realizarea unui sistem de operare liber.

  Vor fi disponibile gratuit CD-uri și autocolante cu Ubuntu 9.04”
  http://www.ubuntu.ro/stiri/Ubuntu-9.04-Cluj-Napoca


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *