Azada (şi nu numai) gratuit!!!


Acum vreo doi ani descopeream Azada şi am scris despre acest joc aici. A doua lui parte, prezentată de Oana aici, a fost din nou reuşită. O serie cam la fel de bună mi s-a părut Dream Chronicles: unu, doi şi trei. Ştiţi genul? Dacă cumva vă este străin atunci aveţi o ocazie de zile mari: Azada poate fi descărcat şi instalat gratuit cu o ofertă ce expiră la 31 mai. Nu e prima oară (nici ultima oară) când BigFishGames oferă gratuit unele jocuri mai vechi, dar bune. Acum a venit rândul pentru celebrul Azada dar şi pentru Hidden Expedition: Everest, pentru Fairway Solitaire şi pentru Spa Mania (nici unul din aceste trei nu le-am jucat… poate fi acum ocazia).

imagine

Ce trebuie să faceţi ca să le obţineţi gratuit? Voi face cu neruşinare copy & paste din articolul scris la ultima ofertă similară, pentru că sunt aceiaşi paşi:

Porniţi de la unul dintre cele patru linkuri (sau de la toate, dar în procese separate): Azada (WINNER! #1 Puzzle Game of 2007), Hidden Expedition: Everest (1st Runner-Up Best Hidden Object Game of 2007), Fairway Solitaire (WINNER! #1 Card/Mahjong Game of 2007) sau Spa Mania.

  • În pagina unde ajungeţi daţi click pe Buy Now. Veţi fi invitat să vă creaţi un cont. Eu oricum aveam unul. Dvs puteţi să vă creaţi unul folosind o adresă de email reală (e cel mai bine, citiţi mai jos de ce), sau o adresă fictivă ori temporară.
  • După identificarea cu contul Dvs (nou creat), alegeţi No Big Fish Game Club benefits, chiar dacă acolo e preţul maxim 🙂 .
  • În coşul de cumpărături sunt esenţiale două lucruri: să debifaţi opţiunea de back-up pe CD şi să introduceţi codul promoţional: după caz FREEAZADA sau FREEEVEREST sau FREEFAIRWAY sau FREESPA – ca prin minune preţul va deveni de 0 dolari!
  • Ajungeţi şi la ultima pagină unde aflaţi detaliile despre factura emisă, în valoare de 0 dolari. Încă ceva clickuri şi veţi vedea Install Game Now.

Astfel de oferte apar periodic. Partea interesantă este că ele rămân în “coş” şi ulterior. Nu am testat, dar la mine, în contul BigFishGames, am ca şi cumpărate (cu buton de Install Game Now) toate jocurile de care am profitat când au fost oferte de acest gen. Se pare deci că dacă nu vă deschideţi un cont cu o adresă fictivă ci cu una reală, veţi putea reveni şi instala oricând jocurile pe care le-aţi “cumpărat” cu 0 dolari prin cupoanele indicate. Trebuie deci să vă grăbiţi până la 31 mai pentru a “cumpăra” jocurile, dar apoi le veţi putea instala – nu promit, dar mie aşa îmi apare în cont – oricând ulterior. Nu este deci – şi nu confundaţi – o ofertă gen GiveAwayOfTheDay.

PS: Dacă nu cunoaşteţi jocurile, cele patru, daţi click pe linkurile spre ele pentru că veţi fi conduşi la pagina jocului unde există inclusiv un “trailer” care să vă lămurească.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Inteleg eu bine: jocurile sunt instalate instantaneu de pe web, deci nu pot descarca executabilele pentru a le instala cand doresc?

  2. radu.capan spune:

    Din contul BigFishGames se pot instala oricand (din cate vad eu), descarcand un mic program ce apoi descarca tot ce are nevoie. Intr-adevar, asa functioneaza cu orice joc BigFishGames instalarea: un mic pachet ce aduce apoi jocul in sine. Oricum, din moment ce figureaza ca si „cumparat” (cu 0 dolari) el e accesibil pt instalare oricand.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *