Mai multe oferte gratuite de la Paragon


Dacă numele Paragon vă spune ceva, atunci profitaţi de ofertă. Luna trecută GiveAwayOfTheDay a facilitat obţinerea gratuit a două aplicaţii celebre ale acestei firme: Paragon Drive Backup şi Paragon Partition Manager. Poate aţi scăpat acele oferte (de 24 de ore). Puteţi profita acum de oferta nouă, care e mai bogată dar nu am găsit vreun timp de expirare (depinde deci când citiţi acest articol). Despre ce e vorba? Despre o serie de versiuni “speciale”, cu ceva limitări – normal! – dar rămânând totuşi foarte bune. Tot ce vi se cere este o adresă de email (puteţi folosi una temporară, cât să primiţi seria de înregistrare).

imagine

Martin spune că aceste versiuni sunt aproape ori chiar identice cu versiunile comerciale (aş zice eu cu penultima versiune comercială). Limitările mai includ şi lipsa asistenţei tehnice, imposibilitatea actualizării la o versiune superioară şi a folosirii în context comercial. Pentru un utilizator “casnic” – şi totuşi cu pretenţii tehnice peste medie – programele pot fi utile. Şi acum haideţi să vedem concret programele. Linkurile de mai jos vă conduc la paginile promoţionale, unde vi se vor cere câteva date, printre care şi adresa de email, pentru cheia de înregistrare şi linkul de descărcare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Abia acum am dat si eu de oferta aceasta: pentru fanii produselor Paragon mai este data posibilitea (se pare ca pana in data 11.08.2009, deci mai aveti doar o zi la dispozitie) de a descarca Paragon Partition Manager 9.5 Professional de la adresa http://www.v3.co.uk/vnunet/downloads/2163792/paragon-partition-manager (executabil de 120 MB). Desigur aveti nevoie de un serial number pe care il primiti gratuit (dupa cum am amintit mai sus se pare ca pana in data de 11.08.2009) dupa o inregistrare prealabila (cu adresa email valida, deh, si un temporara pentru trei zile ajunge) la adresa: http://www.paragon-software.com/registration/pm95pro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *