Doar azi gratuit: Sothink DHTML Menu


Uau… Acum câteva săptămâni GAOTD oferea gratuit un produs Sothink interesant, dar nu cel mai interesant 🙂 . Spuneam atunci că dacă DHTML Menu ar apărea la “ofertă” ar fi nemaipomenit. Iată că astăzi beneficiem de aşa ceva. Probabil am putea clasa “publicul” acestui program în două: cei care cunosc şi folosesc deja programul (legal sau ilegal), şi cei care au auzit (sau nu) de program dar nu l-au folosit vreodată. Dacă faceţi parte din ultima categorie (sau din prima, dar folosind ilegal) nu mai staţi pe gânduri! Profitaţi imediat de această ofertă de 24 de ore. Sothink DHTML Menu (6MB) este unul dintre cei mai buni prieteni ai webmasterilor!

imagine

Presupunând că unii nu cunosc acest software, câteva cuvinte. Pagina lui (cu capturi şi exemple) o găsiţi aici. Este vorba de un program care permite generarea de meniuri orizontale şi verticale. Vine cu câteva zeci de teme, unele neinspirate, altele foarte moderne şi atrăgătoare. Important este însă că Dvs puteţi modifica nu doar componenţa meniurilor (ce texte să apară, care să aibă submeniu, care să aibă subsubmeniu ş.a.m.d.), ci şi interactivitatea (să răspundă la click sau mouse deasupra) şi aspectul în detaliu (culori meniu, culori texte, poziţionările). La final puteţi desigur exporta meniu sau chiar insera direct în pagina unde doriţi să apară. Meniul poate fi salvat pentru editări ulterioare. Sothink DHTML Menu este un program celebru nu de ieri, ci de ani de zile. La capitolul meniuri puteţi avea mare încredere în acest program (ultimele versiuni fiind “calibrate” şi pentru Internet Explorer 8 şi Chrome). Dacă sunteţi webmaster trebuie să profitaţi de această ofertă.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *