Flabell: componente flash


După câteva săpături pe web m-am convins: Flabell, în ciuda conţinutului exclusiv în limba engleză, are o echipă de români în spate. Dacă aceasta vă motivează în plus sau nu, nu ştiu, aşa că trecem la subiect: e vorba de un sit ce conţine pentru moment câteva componente flash gratuite, unele comerciale fiind deja pregătite şi expuse ca şi capturi. Aş spune că publicul ţintă al acestor componente flash nu sunt webmasterii începători, dar evident nici cei atât de avansaţi încât şi le-ar face singuri. Pentru cei cu experienţă medie, componentele pot fi imediat folosite, aşa cum vin; pentru cei cu minime cunoştinţe de flash, fişierele sursă fiind oferite, se poate merge cu customizarea foarte departe, după nevoi.

imagine

Ce componente sunt disponibile? În acest moment cinci, dar depinde când citiţi acest articol. Găsim două componente pentru MP3-uri: Simple Flash MP3 Player (ilustrat mai jos, stânga – da, da, 50 Cent şi-a schimbat numele în 50 Cnet) şi Flash MP3 Player, mai complex, care merge cu albume cu solişti diferiţi, inclusiv cu posibilitatea de descărcare a pieselor. Nu mi s-au părut perfecte (unele probleme la vizualizare la prima componentă, “nimerirea” pieselor la cealaltă componentă), dar depinde fiecare cât de pretenţios este. Mai găsim o interesantă componentă flash pentru sondaje/chestionare (ilustrată mai jos, în dreapta), XML Flash Voting Poll, precum şi două componente pentru căutare text, Flash Text Search Component, respectiv pentru galerie de imagini, Flash XML Image Gallery. Există demo-uri pentru fiecare în parte, dar pentru a le descărca trebuie să vă deschideţi – gratuit – un cont pe sit. La doar câteva luni Flabell se arată promiţător. Succes ieşenilor (dacă am nimerit bine) din spatele sitului. Mai ales când vor trece pe vândut componente flash.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Salut. Am gasit intamplator postul tau. 🙂

    Sunt CEO Vuzum si fondatorul Flabell. As dori sa fac doua mentiuni referitor la ce ai scris mai sus.

    1. Fisierele mp3 functioneaza perfect. Motivul pt care piesele se repeta este ca am pus doar trei piese in XML, chiar daca numele l-am scris diferit. Facem asta pt a optimiza spatiul consumat pe server (pana acum primul produs de ex are aproape 2300 de downloadari).

    2. Componentele de pe Flabell sunt updatate in permanenta, pe baza feedback-ului primit de la useri. Daca nu s-au rezolvat bugurile pe care le-ai gasit, te rog sa ne raportezi orice bug si il vom repara indata. 🙂

    Iti multumesc pentru incurajari. Sunt convins ca am pornit intr-o directie buna!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *