Alpoy: Pentru avataruri


Astăzi avem nevoie de avataruri mai peste tot: forumuri, bloguri, reţele sociale… Alpoy (A Little Piece Of Yourself) este un simpatic proiect ce permite firilor atehnice să îşi realizeze un avatar în doi timp şi trei mişcări. Da, ar fi bine să vă deschideţi un cont dacă doriţi să aveţi acces şi ulterior la avataruri, dar situl poate fi folosit şi imediat, fără înregistrare. Puteţi să vă creaţi un avatar din trei surse: o imagine de pe calculatorul Dvs, o imagine de pe web sau un clip YouTube. După încărcare veţi avea posibilitatea de a alege dimensiunea avatarului şi porţiunea de decupat, inclusiv scalând, deplasând sau rotind imaginea. Mai rămâne să daţi Crop şi veţi fi invitaţi să salvaţi local imaginea (plus în cont, dacă aţi deschis unul).

 imagine

Puteţi astfel să vă păstraţi mai multe avataruri. Ele pot fi şi editate cu nişte instrumente minimaliste (probabil în timp vor apărea şi niscaiva filtre). Ultimul tab ne permite să ştergem din avatarurile pe care nu le mai dorim. Webaplicaţia se mişcă bine şi se adresează celor care nu au experienţa lucrului în editoare grafice (fie banalul IrfanView sau avansatul Photoshop). Faptul că imaginile îţi rămân acolo conservate, online, e un atu chiar şi pentru cei pricepuţi în editare foto.

imagine 

PS: Profit de ocazie ca să vă invit să vă definiţi gravataruri, în special cei care comentaţi, chiar şi accidental, pe CNet.ro şi pe alte bloguri.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *