TemplateLite.com: Teme WP şi altele


Navigând pe un sit am văzut că are o temă interesantă. Din subsol am ajuns la situl autorului temei. TemplateLite.com pare a nu mai fi fost pomenit până acum aici, pe CNet.ro, aşa că mă opresc astăzi asupra lui. Situl reflectă munca unui american, Brian, care dezvoltă teme pentru WordPress. Viu colorate, foarte (încărcate cu) grafice, poate nu pe gustul multora dar oricum sunt categoric teme peste medie. Pe lângă aceasta autorul mai furnizează şi WordPress Tips şi Resources, acestea din urmă depăşind uneori sfera strict-WP. Per ansamblu acest sit – care există de un an de zile – merită să fie vizitat de utilizatorii & fanii WordPress.

imagine

Toate temele puse la dispoziţie de Brian sunt gratuite pentru uz personal. El şi-a propus un ritm de 4 teme pe lună, plus 10 articole în general, şi să sperăm că va reuşi să îl menţină. Am selectat mai jos câteva teme. Ceea ce e de apreciat este că autorul oferă şi fişierele PSD – nu am verificat dacă la toate temele – ceea ce vă poate permite să particularizaţi cu propriile fotografii temele (de exemplu fotografiile “la uscat” din prima captură de mai jos). În plus autorul revine periodic asupra temelor pentru a corecta eventualele probleme. Şi se laudă că scrie cod curat.

imagine imagine imagine

imagine imagine imagine

Repet: situl nu se limitează la teme WP. Puteţi citi de exemplu despre Top 15 most popular WordPress Plugins sau despre How to Remove Footer Encryption? La resurse găsim recomandări precum 30+ Color Scheme and Color Palette Generators sau Biggest Collection of RSS Icons You’ll Never Miss – Part 1. În fine, aş semnala la final că Brian recomandă HostGator pentru gădzuirea de situri. Citiţi opiniile lui dacă sunteţi în căutare de hosting.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *