Teme, multe teme WordPress (III)


În 2008 SmashingMagazine ne-a mai propus o serie de o sută de teme. Astăzi au revenit cu 100 Amazing Free WordPress Themes for 2009. Articolul îi aparţine lui Paul Andrew de la SpeckyBoy, sit citat destul de frecvent aici. Ca unul care parcurg săptămânal tot felul de teme şi selecţii de teme WordPress am rămas plăcut impresionat să văd şi unele noi (pentru mine). Cele 100 de teme sunt grupate astfel: Blog & Portofolio, Magazine & Corporate, Photoblog & Gallery, Minimal & Clean, temele oferite chiar de SM şi în fine Something different. Evident, fiecare temă are link spre pagina ei şi un link spre demo.

imagine

Un articol cumva similar a apărut la 10 mai, pe alt sit: 25 Beautiful WP Themes in Blogs/Gallery/Magazine Styles. Sunt mai puţine, dar după cum vedeţi din titlu sunt din nou pe nevoi: blog, galerii de imagini sau tip revistă.

imagine

În fine, ultima mea recomandare din acest articol este strict pentru bloguri foto: 21 Premium-Like Free Photoblog Themes For WordPress. Click pe imaginile din articol vă vor duce la demo-uri (iată un exemplu reuşit), iar click pe titlul temei vă va duce la pagina ei.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *