CherryPeel: muzică de la ne-vedete


Dacă doriţi să cumpăraţi proiectul CherryPeel.com sunteţi invitat, dar nu de aceasta semnalez acest sit 🙂 . În jurul lui s-a strâns în ultimii doi ani o comunitate semnificativă, de 7.000 de ascultători şi 1.500 de artişti. Ce fel de artişti? Nu nume consacrate. Este genul de sit unde se găseşte multă muzică gratuită – nu se spre descărcare – ale unora care speră să devină (nu doar aşa, nu doar de aici) remarcaţi. Dacă sunteţi genul care preferă hiturile zilei alegeţi un radio online (eu de câteva zile am început să ascult Radio ZU); dacă însă preferaţi “riscul” unor solişti noi, unor melodii noi, încercaţi CherryPeel.

imagine

Dacă deveniţi membru vă puteţi crea liste (playlist), dar situl este utilizabil imediat şi fără cont. Puteţi căuta anumite piese, dar fiind vorba de artişti necunoscuţi e mai greu de crezut că veţi merge pe această cale. Vă poate ajuta atunci genre filter (în partea stângă, sub current playlist) de unde puteţi “subţia” lista după genul/genurile preferat/e. Puteţi pune mai multe piese într-o listă şi ele vor fi redate una după alta, în timp ce Dvs vă vedeţi de alte proiecte la calculator. Dacă o piesă vă atrage atenţia click pe i-ul în cerc verde (information) pentru a afla diverse informaţii – uneori mai sumare, alte ori mai generoase – despre artist.

Să sperăm că vinderea proiectului, pusă la cale luna aceasta, nu va schimba ceva din profilul actual al sitului. Nu este genul de sit care să atragă milioane de oameni, dar pentru un anumit public ţintă este un proiect foarte interesant ce merită să supravieţuiască.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *