Avem Disneyland din Paris, dar România…


Printre blogurile pe care le urmăresc este şi Lat Long, unde Google anunţă noutăţile despre Google Earth şi Google Maps. Cel mai mult aştept să văd anunţul că harta României a devenit mai detaliată (priviţi mai jos… parcă suntem Antartica… comparaţi cu colţul de Ungaria vizibil în captură) şi cu (măcar) câteva oraşe având Street View (până atunci ne mulţumim cu ce oferă Norc). Anunţul de astăzi mi-a dat speranţe false, dar între cele 64 de ţări care au mai câştigat ceva straturi de informaţie România nu apare… 🙁 Ne rămâne speranţa desigur. Sper că nu ne mai desparte mult de momentul când vom avea pe Google o hartă mai decentă.

 imagine

Dacă plaiurile noastre sunt încă ocolite, Disneyland parizian ajunge în Google Earth cu 85.000 de fotografii de vreo 450GB greutate. Acum un an parcul american Disneyland ajungea în Google Earth (vezi aici). Pentru moment nu mai am instalat Google Earth aşa că nu am văzut cu ochii mei reprezentarea, dar după clipul de mai jos pare a arăta foarte bine. în Google Earth căutaţi folderul Gallery, acolo Disneyland Paris. Aveţi nevoie de Google Earth 5.0.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. twist3r spune:

    Mi s-a scris intr-un email de la TeleAtlas ca vor lansa date pentru Romania in septembrie. Cum TeleAtlas furnizeaza hartile pentru Google probabil ca le vor adauga si cei de la Google in Google Maps dupa ceva vreme. Datele care au fost adaugate recent in Google Maps vin din Google Map Maker, optiune care nu este activa pentru tarile din Europa.

  2. sunshine64sm spune:

    Simplu, Romanie e pe nicaieri…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *