AvatarsDB: bază de date de avataruri


AvatarsDB.com ar putea fi util celor care, ca membri pe diverse forumuri, nu doresc să îşi pună fotografia ci ar dori un avatar amuzant, sau care să le exprime firea sau starea de moment. Situl se prezintă ca “cea mai mare şi mai bine organizată bază de date de avataturi gratuite”. Sunt peste 35.000 de imagini! Mai mult, avatarurile pot fi folosite direct de pe acest sit. Desigur, ar fi mai indicat să le salvaţi (ceea ce este posibil) şi încărca pe forumul pe care doriţi, dar şi varianta cu link direct poate fi utilă uneori. Desigur, utilizarea nu este limitată la forumuri (vedeţi de exemplu Gravatar & WordPress).

imagine

Printre miile de avataruri puteţi naviga uşor folosind categoriile. Sunt peste 500 de categorii, dar cele principale apar pe fiecare pagină într-un “nor” (mai mari scrise categoriile cu mai multe imagini). Astfel, că doriţi avataruri cu animale sau maşini, inspirate din film, industria divertismentului sau anime, sunt şanse mari să găsiţi ceva să vă placă. Există şi avataruri animate (care la un moment dat pot deveni enervante, dar fiecare cu gustul lui), patru mostre având mai jos.

pointer_atack dancing_music_smile 8cell_animated left_right


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Sakura spune:

    Slăbuţ, 99% din ele nu cred că merită nici o atenţie, însă pentru cei mai străini de photoshop probabil reprezinta o resursa utila…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *