Plimbare prin Disneyland Paris


Acum câteva săptămâni scriam despre faptul că Disneyland Paris a devenit vizitabil printr-o reconstrucţie 3D în Google Earth. Dacă nu aveţi/folosiţi programul sau nu vă interesează modelările 3D, atunci puteţi bate – virtual – la picior celebrul parc. De fapt atâta cât este el explorat în modul Street View. Da, de pe străzi Google trece şi prin parcuri (există şi biciclete pe lângă maşinile speciale folosite de Google pentru fotografiere) şi experienţa este interesantă. Există un buton pentru fullscreen (1) ce face să dispară inclusiv reclamele (2) 😉 . Despre sistemul de manevrare (3) sunt sigur că ştiţi. Fotografiile utilizatorilor (4) le-am semnalat în februarie, iar cercul (5) e o chestie nouă pentru “alergare” mai rapidă.

imagine

În principiu puteţi testa cele spuse şi în modul iframe de mai jos. Păcat că nu au prins o vreme mai însorită când au fotografiat parcul…

Puteţi începe vizitarea parcului de aici. Găsiţi celebrul castel? Sau corabia piraţilor? Sunt sigur că în câţiva ani vom avea tot mai multe parcuri celebre disponibile în Google Hărţi. Acum închei cu un clip ce prezintă facilităţile de navigare (cu cerc şi dreptunghi), pe care nu le-am prezentat la vremea lor (4 iunie).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *