ConvertFiles.com


Am mai văzut de-a lungul timpului astfel de soluţii. Poate vă amintiţi de Zamzar sau de Media-Convert. Soluţiile online de convertire de fişiere dintr-un format în altul sunt utile foarte-începătorilor, precum şi oricui nu este la propriul calculator şi întâmpină probleme cu anumite fişiere. De exemplu vrea să asculte un fişier audio dar e în format OGG iar playerele instalate redau doar WAV şi MP3. Sau a primit prin email un fişier DOCX şi MS Office 2007 nu este instalat local. Când nu ai posibilitatea de a instala programe, o astfel de soluţie online e la îndemână. (Dar, apropo, e foarte recomandat să vă “dotaţi” local cu programe de convertire puternice.)

 imagine

Buuun. Subiectul este deci ConvertFiles.com, un sit ce suportă tot felul de formate: de arhive, documente, prezentări, imagini, audio şi video. Procesul este foarte simplu, fiind ilustrat mai sus: 1) alegeţi fişierul de pe calculator (doar unul pe convertire) sau eventual îl alegeţi de pe web; 2) în baza extensiei fişierului se vor actualiza listele de la Input format şi Output format (desigur, Dvs operaţi în ultima listă); 3) daţi adresa de email (obligatorie, doar acolo vă vine linkul cu fişierul convertit) şi apăsaţi butonul Convert. Fişierul rămâne vreo 3 zile pe server dacă nu reacţionaţi imediat. Pentru emailul de notificare vedeţi şi coşul de Spam. Limita per fişier este de 150MB.

Să mai spunem că programul permite şi convertirea directă a unui clip YouTube (şi din alte surse). Daţi adresa la or download it from şi alegeţi formatul de descărcare (ex: AVI, MPEG, VOB, ASF…).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Pentru convertiri online se poate încerca şi aplicaţia DocsPal: http://www.docspal.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *