Office 2010: capturi şi… film


OK. De fapt o să o luăm invers. Începem cu filmul. Microsoft promovează MS Office 2010 inclusiv printr-un film, de fapt acum doar trailer, care este pigmentat cu umor. Un umor pe care îl vor gusta desigur cei care folosesc MS Office. Puteţi urmări trailerul mai jos sau, dacă vreţi să fiţi mai oficial, pe Office2010TheMovie.com. Iar mai departe capturile. De unde? Au acces la program, teoretic, doar cei înscrişi pentru Technical Preview. Doar ei şi… ruşii. Evident că undeva nişte ruşi au pus mâna pe MS Office 2010 şi l-au pus pe web pentru uzul larg. La urma urmelor nu fac decât să ofere mai mulţi beta-testeri Microsoftului 😉 .

M-a mân(c)at curiozitatea să văd cum va arăta MS Office 2010. Din nefericire pentru mine, versiunea testată nu e total funcţională, aşa că până la o intrare mai în “adâncime” mă rezum la nişte capturi. Fără prea multe comentarii. Iată deci cum m-am întâmpinat Excel şi Word 2010.

imagine

Am lansat Excel şi interfaţa nu este prea diferită.

imagine

Am lansat şi Word. Observaţi că de la cercul tradiţional cu meniul din stânga-sus s-a trecut la un dreptunghi colorat după aplicaţie (verde – Excel; albastru – Word; roşu – PowerPoint).

imagine

Ce se deschide la click pe colţul albastru? Vedeţi mai jos. La New am sesizat New Blog Post (da, şi MS Office 2007 permite publicarea pe bloguri – am scris aici un articol în aprilie 2007).

imagine

În fine, şi PowerPoint.

imagine

Cei care doresc să mai afle informaţii despre MS Office 2010 pot consulta pagina de pe Wikipedia de exemplu. La un moment dat voi reveni şi eu asupra subiectului, cu ceva mai mult decât capturi.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 3,80 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *