Telmap oferă ghid vocal pentru GPS beta gratuit


Autorii noului brand Telmap Navigator destinat device-urilor sunt în căutare de candidaţi ce vor să participe în testarea lor beta. Programul este compatibil cu un număr mare de device-uri disponibile pe piaţă şi oferă numeroase de servicii, incluzând ghid vocal, informaţii reale din trafic, hărţi detaliate cu o bază de date a punctelor de interes, modalităţi diferite de vizualizare a hărţilor, etc. De remarcat că fiecare utilizator care doreşte să participe în testarea beta va primi aplicaţia gratuit. Navigatorul Telmap este compatibil cu majoritatea device-urilor – Java, BlackbBerry, Windows Mobile, Symbian.

imagine

Navigatorul Telmap este momentan deschis pentru testarea beta şi puteţi participa alăturându-vă grupului Telmap. Dacă locuiţi în Franţa, Germania, Israel, Italia, Olanda, SUA, Canada, Marea Britanie, Spania sau Africa de Sud, puteţi participa în programul de testare beta. Momentan, Telmap este în căutare în special după cei cu următoarele device-uri: BlackBerry 8900 and 9000 Bold, Sony Ericsson C702, C905, G705, W715, W760 şi Z780, dar şi alte device-uri sunt de asemenea acceptate, incluzând Windows Mobile şi Symbian. Ca o primă părere, se pare că meniul este bine organizat, şi oferă acces rapid la cele mai importante funcţii. În secţiunea "Where to" ai nevoie doar să introduci adresa dorită şi voila – rutarea este efectuată. Există opţiuni pentru a vedea drumul în totalitate pe hartă, pas cu pas, schimbarea modului de vizualizare, etc.

imagine

Cum am menţionat şi mai sus, deocamdată în România nu se poate testa, însă poate vor deschide porţile şi spre noi. Detalii aici.

(via)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Știrea este pe cât de spectaculoasă pe atât de inutilă.
  Nu se oferă servicii pentru România. 🙂

 2. radu.capan spune:

  Ar trebuie poate notat faptul ca intre cititorii romani ai sitului nostru un procent sunt in alte tari decat Romania. Nu sunt multi, de acord, dar sunt.

 3. spiderpc spune:

  Versiunea 5 va avea acoperire și pentru România…

 4. Ady spune:

  La cat de avansati sunt ceilalti producatori, astia ar trebui sa vina cu ceva sa ne ia ochii ca sa ne orientam spre ei. Sau sa ofere ceva ce altii nu pot momentan. Ca asa, nu mi se pare nimic wow.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *