DocumentaryHeaven.com


Probabil vă sună cunoscut? În februarie scriam despre TopDocumentaryFilms.com. Iată astăzi un altul: DocumentaryHeaven.com. Este din aceeaşi familie a siturilor care… cum să zic? Dacă ar fi să prezint negativ aş spune că încearcă să facă bani, prin reclame, fructificând interesul pentru nişte materiale ilegale. Dacă ar fi să prezint pozitiv aş spune că este un sit care face munca dificilă de găsire între miile de materiale video publicate, mai mult sau mai puţin legal, pe zeci de situri de video-hosting, pentru a ni le indica pe cele ce se încadrează la categoria documentare. Situl şi-a început existenţa chiar luna aceasta, dar are deja un conţinut destul de bogat (circa 170 de materiale).

imagine imagine

Nu este prea mult de spus despre acest sit. Documentarele vin din diverse surse (în special Google Video, dar şi alte situri mai cunoscute sau mai puţin cunoscute). Am dat şi de câteva care nu merg (caz în care poţi fi băiat gigel şi semnala autorului pentru a elimina materialul sau căuta o sursă alternativă). Documentarele sunt ordonate istoric (după data publicării), în clasicul regim de blog, dar se pot folosi şi categoriile (vedeţi sus în meniu, lângă Home), unde găsim în ordine alfabetică de la Activist, Archaeology, Biographies, Biology până la Science, Society, Technology şi War.

Am descoperit acest sit via MakeUseOf, care mai recomandă situri similare: pe lângă TopDocumentaryFilms.com aş mai aminti Bodocus.com şi FreeDocumentaries.org. Celelalte situri Google mi le-a semnalat ca fiind “infectate”. Şi poate de interes ar putea fi The Best Places to Watch Documentary Movies Online.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *