PhotoSnack.com: pentru slideshow-uri cu imagini


Aveţi un set de fotografii de vacanţă şi doriţi să le afişaţi cu stil? Încercaţi PhotoSnack.com, sit ce vă permite să creaţi rapid slideshow-uri. Varianta în care fotografiile sunt aşezate una peste alta, şi se derulează ca şi când le-aţi avea în mână, pe prima punând-o în spatele celorlalte, mi s-a părut cea mai interesantă dintre cele câteva propuse de acest sit. Totul gratuit, dar există şi un cont premium dacă vreţi peste 250 MB spaţiu de depozitare şi să scăpaţi de logo-ul companiei. În rest facilităţile sunt identice (între contul gratuit şi cel plătit). Puteţi porni de la a urmări clipul video de pe prima pagină care vă explică procesul de “creaţie” pas cu pas.

imagine

Pentru a începe să faceţi propriul dvs. slideshow, daţi click pe Make a Slideshow. Pentru început va trebui să alegeţi modalitatea de afişare a fotografiilor; deocamdată sunt şase variante, dar se anunţă că pe viitor vor mai fi adăugate şi altele. Primele trei variante sunt asemănătoare – fotografiile sunt "împrăştiate" pe o suprafaţă, şi câte una este "ridicată" în faţă; diferă în principal "rama" fotografiilor. Mai este Simple fade – trecerea se face prin efectul de "dizolvare"; Simple grid – fotografiile sunt aşezate ordonat, pe rânduri şi coloane; şi Stack album, despre care am spus la început. La fiecare fotografie puteţi să îi daţi un titlu şi o descriere – acestea, în funcţie de varianta de slideshow aleasă, apar direct pe fotografie sau doar atunci când sunteţi cu mouse-ul deasupra ei.

În funcţie de varianta aleasă, aveţi diferite opţiuni de personalizare, următorul pas fiind Customize. Astfel, puteţi alege culoarea sau imaginea de fundal; culoarea şi grosimea ramei fotografiilor; puteţi adăuga un logo personal; de la Navigation puteţi seta viteza de derulare, precum şi dacă să apară sau nu butoanele prin care puteţi controla din slideshow navigarea sau afişarea pe tot ecranul… Şi în sfârşit, dacă aţi aranjat totul aşa cum doriţi, vine vremea pentru Share. Cu email, nume şi parolă vă creaţi un cont, şi apoi puteţi trimite prietenilor link-ul către slideshow-ul creat, sau îl puteţi include într-o pagină web. Când veţi reveni pe sit dând login, veţi putea avea acces la toate albumele create de dvs., putând inclusiv să le mai modificaţi. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (9 evaluări, media: 4,78 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *