Card.ly/numeletau


Un articol de astăzi de pe TechCrunch m-a făcut să vizitez Card.ly, un sit care îţi permite în câteva secunde să îţi creezi o carte de vizită online destul de aspectuoasă. Trebuie să îţi deschizi un cont (gratuit) după care începi şi dai din datele personale (care îţi convin). Astfel poţi pune adresa, numerele de telefon, o scurtă biografie, ba chiar şi câmpuri particularizate. Evident şi o imagine. Iar cartea de vizită poate să aibă diferite aspecte. Pentru moment sunt 27 de teme, dintre care doar o parte gratuite. Da, situl oferă contra cost (25usd pe an – cam mult după mine) nişte facilităţi pro.

imagine imagine

Nu vă faceţi probleme, contul free este suficient. Puteţi avea astfel compactat datele de contact şi trimiterile spre reţelele sociale din care faceţi parte. Apoi adresa (gen card.ly/numeletau) o poţi pune în semnătura ta din emailuri sau forumuri, spre promovare. Se oferă şi nişte grafice speciale (pasul 5, Embed). O ultimă observaţie: dacă vreţi ca pe cartea de vizită să apară şi ultimele înscrieri din blogul propriu (dacă aţi indicat aşa ceva în pasul 2… sau dacă nu va lua din Tweeter şi alte reţele) trebuie să alegeţi o temă ce are în meniu cuvântul Stream. Evident dintre temele necomerciale. Şi încă ceva: dacă doriţi ca emailul Dvs să nu fie vizibil pe cartea de vizită atunci bifaţi opţiunea corespunzătoare şi în schimb va fi accesibil un formular de contact.

card.ly


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. A.Faith spune:

    L-am folosit şi eu şi cred că o să apelez la el când vreau să centralizez într-o singură pagină multe date de contact. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *