Mr. Robot – misiune la bordul unei nave interstelare


Nava interstelară Eidolon poartă sute de colonişti umani criogenizaţi către o lume nouă. Când creierul computerizat de pe Eidolon se defectează, roboţelului Asimov îi revine sarcina de a explora diferitele sectoare ale navei, pentru a remedia defecţiunile, a-şi salva prietenii roboţi şi încărcătura umană preţioasă. Jocul Mr. Robot este pentru cei care cunosc destul de bine limba engleză, căci Asimov primeşte multe indicaţii de la programul principal, HEL-9000, şi stă de vorbă cu diverşi roboţi pe care îi întâlneşte.

imagine imagine

Mergând dintr-o încăpere în alta a navei, el are de împins containere mari; de găsit diferite chei – cartele care deschid uşi – şi surse portabile de energie, verificând în fiecare încăpere toate "dulapurile"; de sărit pe platforme, cu grijă să nu cadă în lichidul de răcire coroziv; de rezolvat diferite provocări. Vă va lua puţin până vă veţi obişnui cu mişcările roboţelului – când apăsaţi săgeata în sus, el merge de fapt oarecum în lateral faţă de cum am privi noi în mod normal ecranul. Cu capul uşor înclinat spre dreapta veţi fi orientaţi spre adevăratul "sus" – sau de fapt înainte – din joc, şi veţi reuşi să înţelegeţi mai bine mişcările lui Asimov.

imagine imagine imagine

La apăsarea tastei ESC se activează un ecran de pe care puteţi accesa de exemplu harta cu încăperile pe care le-aţi explorat deja sau lista cu dialogurile purtate până atunci, în caz că nu vă amintiţi o anumită indicaţie. Atenţie: dacă părăsiţi jocul înainte de a ajunge la un nou "waypoint" luaţi totul de la început, şi din păcate puteţi juca destul de mult şi să se piardă ceea ce aţi făcut. Veţi avea de explorat peste 200 de încăperi, confruntându-vă cu peste 20 de duşmani diferiţi, având totuşi alături şi roboţi prieteni. Succes în a descoperi ce anume a cauzat problema la bordul navei!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *