SeeNow: (cică) fii cine vrei să fii


Lunga serie de situri care îţi permite să te prosteşti cu o fotografie de-a ta sau a altuia (rudă, coleg, şef, personalitate din politică sau divertisment) include şi SeeNow.com. Dacă aveţi chef să vă distraţi acordaţi-i o şansă. Ce mi-a plăcut este că situl permite să îţi foloseşti camera web (ca alternativă la încărcarea – upload – unei fotografii de pe calculator), ceea ce înseamnă că poţi folosi imediat webaplicaţia: porneşti webcam-ul, faci captura şi o vezi imediat reflectată în zecile de fotografii puse la dispoziţie de sit pentru “trucaje”. După cum vedeţi mai jos, ele sunt puse pe categorii, a doua fiind pusă cea de “sezon”: Halloween.

imagine

Dând click pe una dintre imagini veţi putea să faceţi câteva reglări: rotirea şi scalarea imaginii, cu cercul galben şi cu “mânerul” cu săgeţi. Webaplicaţia face automat unele ajutări de culoare, dar nu era rău să dea şi utilizatorul controlul. Dacă nu vă place rezultatul, daţi click pe Have more fun with this photo! şi veţi putea alege o altă imagine care va lucra direct cu “faţa” pe care aţi oferit-o (alte situri te pun să refaci upload-ul). Dacă vă place, daţi click pe Finish and share. Interesant e că dacă faceţi captură la ecran înainte veţi putea avea imaginea fără logoul SeeNow 😉 .

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (10 evaluări, media: 4,60 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. dangl spune:

    Supermisto, m-am distrat de minune. La unele finisarea este mai incetosata dar am facut captura de la penultimul pas cu FastStone Capture.

  2. moroshan spune:

    Mdaaaaaaaaa, supeeeerrrrrrrr apliktia!!! Ma duc acasa la mama si-i spun ca am fost… puscas marin 😉 .
    Mssssssss, maestre!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *