Doar azi gratuit: Inpaint 2.0


Din prezentarea oficială a ofertei de astăzi: “Inpaint reconstruieşte zona selectată din imagine de la cel mai apropiat pixel al zonei delimitate. Inpaint poate fi folosit pentru ştergerea obiectelor nedorite din imaginile fixe. Ştergeţi orice obiecte nedorite dintr-o poză precum, linii de înaltă tensiune, persoane, text… Programul modifică automat zona selectată pentru a o şterge.  Dacă un obiect nedorit compromite o poză, reuşită de altfel, Inpaint poate fi folosit pentru a îl înlătura. Trebuie doar să selctaţi acel obiect. Nu trebuie să vă mai faceţi griji in privinţa instrumentului ‘clone’! Este incredibil de uşor de utilizat. Încercuiţi obiectul pe care doriţi să-l înlăturaţi din imagine şi rulaţi ‘smart remove selection’. Inpaint va umple zona selectată cu textură generată inteligent din zonă învecinată.”

imagine

Astăzi GiveAwayOfTheDay ne oferă gratuit Inpaint (doar 2MB), un program ce îmi aminteşte de produsul Adobe Labs prezentat acum câteva zile. Demonstraţiile sunt destul de reuşite dar… practica ne omoară. Am testat şi eu programul şi cu mare-mare chin poţi obţine rezultate foarte bune. Dacă vrei să elimini ceva dintr-un context neregulat merge destul de uşor… dar repet, e departe de instrumentul de vis. Vă recomand programul dar să nu visaţi, după ce vedeţi prezentarea de mai jos, că în câteva secunde veţi putea elimina orice obiect din orice fotografie şi va arăta ca şi cum chiar nu a fost acolo vreodată.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 9AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 9AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. dangl spune:

  Doi ani l-am cautat si cand am intrat expirase de 20 de minute oferta. Curat ghinion, in general intru zilnic sa vad ce oferta mai e, dar ieri mi-a scapat.

 2. dangl spune:

  Hai ca l-am gasit pana la urma.
  Inpaint 1.0 parca functiona mai rapid si mai bine. Asta e prima impresie.

 3. jazz spune:

  Chestia asta se poate face in Photoshop in 2 secunde.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *