Doar azi gratuit: Recover PDF Password


Citez din prezentare: “Parola documentului dvs. PDF a fost pierdută, uitată, etc… Acest lucru se poate întâmpla oricui… Astfel nu vă puteţi accesa propriile documente. Să creaţi un nou document PDF poate fi destul de epuizant şi vă poate răpi mult timp. Aşa că iată soluţia: Recover PDF Password pentru Windows va recupera parolele pierdute foarte uşor. Nu contează dacă documentul protejat prin parolă este unul vechi sau mai nou deoarece Recover PDF Password este conceput să suporte toate versiunile Adobe Acrobat şi să recupereze parolele Unicode pentru fişierele protejate Acrobat 9.x.”

imagine

“Documentul PDF poate fi protejat în două feluri: prin folosirea parolei de utilizator sau a celei de administrator. Prima parolă împiedică deschiderea documentului fără cunoaşterea parolei. A doua protejează datele împotriva tipăririi, editării sau copierii acestora. Recover PDF Password vă ajută să recuperaţi ambele parole într-un mod foarte simplu, indiferent de gradul de complexitate sau de lungimea acestora. Programul Recover PDF Password dispune de o opţiune de decriptare a documentului PDF pentru a-l utiliza fără nici o parolă şi fără alte limitări. În cazul în care documentul dvs. PDF este protejat doar cu o parolă de administrator, trebuie doar să apăsaţi butonul ‘Decrypt’ şi toate limitările vor dispărea ca prin minune! La instalarea programului vom solicita o adresă de email. Vom trimite codul de activare al programului Recover PDF Password la adresa de email furnizată de dvs.”

Dacă vă interesează oferta de astăzi mergeţi aici sau descărcaţi direct fişierul de 5MB de aici. Aţi economist 40usd 🙂 . Detalii despre program aici. Dacă aţi scăpat oferta şi veţi încerca trial-ul reţineţi: nu “sparge” decât parole de maxim 4 caractere.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *